+45 30 17 30 92 mail@carinabuus.dk

Streaming – kender du dragemodellen?

Det er sjovere at gå på arbejde, når man ved, hvad der virker!

Content er guld, men ’hooket’ slår alt! Og du er nødt til at kende dragemodellen, hvis du arbejder med streaming. Griber du ikke streamerne fra start, springer de fra!

Sidder I på jeres redaktion og undrer jer over, hvordan man producerer de bedste programmer til streaming, så man fastholder de utålmodige streamere, så de ’binger’ de næste afsnit eller ’snacker’ noget andet på sitet?

Med et inspirerende kursus og en efterfølgende workshop giver Carina Buus alle, der arbejder med content et kompetenceløft i forhold til at gå fra flow til streaming og viser, hvordan man kan optimere programmerne og give de utålmodige streamere nye formater. Målet er at udvikle en række skarpe streaming-formater, som er klar til pitch, og som I efterfølgende kan producere.

Fra 2018 og frem til april 2022 har Carina Buus som redaktør udviklet aktualitetsformater, explainere og større serielle satsninger eksklusivt til TV 2 PLAY. Hun har også stået i spidsen for at få programmerne til at leve på alle TV 2’s platforme, så virksomheden har fået størst muligt udbytte af hver produktion.
Gennem de seneste 15 år har Carina Buus været nyheds-, event- og magasinredaktør på TV 2, ligesom hun har produceret og stået bag reportage- og aktualitetsprogrammer til hovedkanalen.

“Selv om det har været hårdt for hjernen at køre hardcore programudvikling i mange timer i træk, så har forløbet været utrolig godt. Det er givtigt at arbejde sammen med en person, der har stor hand-on-erfaring og som er knivskarp på koncepterne og tankegangen inden for netop udviklingen af længere formater og magasiner.”

Casper Dalgård

Journalist, TV 2 Kosmopol

”Du har været rigtig god til at forklare tingene for et hold regional journalister med forskellige baggrunde. Og mange tak for slides. Dem vil vi uden tvivl benytte.” 

Ingrid Buch

Chefredaktør, TV 2 Nord

”Det er vældig fin inspiration, du kommer med, og det er tydeligt at mærke, at du selv har (haft) fingrene i produktionsbolledejen.”

Michael Andersen

Redaktør og videojournalist, TV 2 Nord

Serier, der er produceret eksklusivt til TV 2 PLAY i 2021/22

Kontakt Carina Buus

Kontakt Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

 

Er du interesseret i at vide, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din virksomhed, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

+45 30 17 30 92
mail@carinabuus.dk

Hvordan arbejder jeg?

Med 15 års erfaring som leder på TV 2 kan jeg være din ledelsesrådgiver, underviser, oplægsholder, DiSC-facilitator og kommunikationskonsulent

Kurser & workshops

Jeg afholder kurser og workshops, hvor motivation og kommunikation er på dagsordenen- altid med en praksisnær jargon.

Rådgivning & coaching

Jeg rådgiver og giver sparring 1:1 eller i mindre grupper om ledelsesmæssige udfordringer og karriereudvikling.

Oplæg & trivselsforedrag

Jeg holder inspirerende oplæg med et glimt i øjet om motivation, trivsel på  arbejdspladsen og ledelse.

Medie- & pressehåndtering

Jeg rådgiver og står for krisekommunikation,  pressehåndtering og medietræning i en række virksomheder, så de undgår shitstorms.

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92