+45 30 17 30 92 mail@carinabuus.dk

Om Carina Buus

Nysgerrighed og mennesker gør arbejdsdagen sjovere!

Kontakt Carina Buus

Kontakt Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

 

Er du interesseret i at vide, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din virksomhed, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

+45 30 17 30 92
mail@carinabuus.dk

Nysgerrig på mennesker!

Jeg er nysgerrig – sådan rigtig grundlæggende nysgerrig!
Nysgerrig på hvorfor vi gør tingene på en bestemt måde, nysgerrig på hvorfor vi taler sammen på en bestemt måde i en sammenhæng og på en anden måde i en anden sammenhæng, nysgerrig på hvorfor vi samarbejder bedre med nogle end med andre… ja i virkeligheden bare nysgerrig på mennesker!

Min nysgerrighed brugte jeg i mange år som journalist. Nu bruger jeg den, når jeg skal hjælpe med at booste motivationen og arbejdsglæden hos mennesker. For hvis ikke jeg forstår dem, kan jeg ikke ændre deres mindset. Jeg tror på, at hvis vi møder hinanden med åbenhed og nysgerrighed, så opnår vi større tillid og respekt for hinanden.

KRAM-modellen

I 2023 udviklede jeg KRAM-modellen, fordi jeg kunne se, at trivslen på mange arbejdspladser haltede. Den psykologiske tryghed var i bund, og fire elementer var stærkt udfordrede de fleste steder. Nemlig Kommunikationen, Relationerne, Anerkendelsen og Motivationen.
Når jeg holder workshops om og underviser i KRAM-modellen understreger jeg netop vigtigheden af den naturlige og åbenhjertige nysgerrighed. For er vi oprigtigt nysgerrige på hinanden, opnår vi langt stærkere relationer. 

DiSC-facilitator

Det var også nysgerrigheden på mennesker og vores forskellige præferencer, der gjorde, at jeg blev certificeret DiSC-facilitator. Personprofilerne giver et vigtigt værktøj til at forstå hinanden og hinandens adfærd bedre og til at skabe stærkere kommunikation og samarbejder. Den fortæller eksempelvis også, hvor forskelligt vi er skruet sammen i forhold til, hvorfor nogle motiveres af forandringer, og hvorfor andre frygter forandringer.

Pressehåndtering

Uddannelsen som journalist fik jeg fra SDU i 2005, og to år efter blev jeg redaktør og daglig leder på TV 2 Nyhederne. Her stod jeg hver dag for at udvælge de historier, der skulle ramme nyhedsudsendelserne og News. Jeg ved med andre ord, hvad der skal til, for at en historie rammer medierne. Men hvis du gerne vil undgå at få en historie på forsiden, så kan jeg også sætte mig i journalisternes sted og lægge en strategi for, hvordan vi undgår dem.

Er du blevet mere nysgerrig på mig og på, om jeg kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte Carina Buus

Hvordan arbejder jeg?

Med 15 års erfaring som leder på TV 2 kan jeg være din ledelsesrådgiver, underviser, oplægsholder, DiSC-facilitator og kommunikationskonsulent

Kurser & workshops

Jeg afholder kurser og workshops, hvor motivation og kommunikation er på dagsordenen- altid med en praksisnær jargon.

Rådgivning & coaching

Jeg rådgiver og giver sparring 1:1 eller i mindre grupper om ledelsesmæssige udfordringer og karriereudvikling.

Oplæg & trivselsforedrag

Jeg holder inspirerende oplæg med et glimt i øjet om motivation, trivsel på  arbejdspladsen og ledelse.

Medie- & pressehåndtering

Jeg rådgiver og står for krisekommunikation,  pressehåndtering og medietræning i en række virksomheder, så de undgår shitstorms.

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92