+45 30 17 30 92 mail@carinabuus.dk

Om Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

Kontakt Carina Buus

Kontakt Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

 

Er du interesseret i at vide, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din virksomhed, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

+45 30 17 30 92
mail@carinabuus.dk

Mennesker og udvikling!

Jeg elsker udvikling. Derfor har jeg altid haft ja-hatten på, når jeg er blevet tilbudt nye udfordringer. Centrum for min energi har været mennesker, for det er dem, der har gjort min hverdag spændende og foranderlig.

I 2022 valgte jeg derfor, at jeg fremover vil bruge al min energi på at udvikle mennesker – og det gælder både dem, der skal lede andre, men også dem, der bare gerne vil flytte sig selv fagligt og menneskeligt. Derfor har jeg også valgt at blive certificeret DiSC-facilitator gennem DISCnordic.

Ledererfaring

Som leder på TV 2 mødte jeg hver dag ind for at motivere og inspirere mange forskellige faggrupper på adskillige redaktioner. Gennem de 15 år har jeg ledet flere hundrede mennesker. Jeg elsker at tænde gnisten i folks øjne og gennem sparring motivere dem til at gøre deres allerbedste.
Som mellemleder har jeg også været vant til at arbejde i det svære spændingsfelt mellem ledelse og medarbejdere, og det er den erfaring, jeg tager med, når jeg udvikler fremtidens mellemledere.

 

Journalist og redaktør

Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2005. I 2007 satte jeg mig i redaktørstolen på TV 2 Nyhederne første gang. Jeg har lavet et hav af nyhedsindslag og artikler gennem tiden og været den der besluttede, hvilke historier, der skulle ramme nyhedsudsendelserne og TV 2 News. Jeg ved derfor, hvad der skal til, for at medierne bider på en historie og fortæller den. Men jeg ved også, hvordan journalisterne skal håndteres, hvis historierne helst ikke skal ud!

Streaming og tv-programmer

Siden 2011 har jeg produceret reportage- og aktualitetsprogrammer til TV 2. De seneste år har jeg udviklet streaming-formater eksklusivt til TV 2 PLAY. Først kastede jeg mig ud i disciplinen minidokumentarer, så rejste jeg til New York og lærte at lave explainere og udviklede en dansk version af dem, og senest er det blevet til mere serielle formater opbygget efter dragemodellen. Jeg ved med andre ord, hvad der virker på flow og ikke mindst streaming.

 Du er velkommen til at kontakte Carina Buus

Hvordan arbejder jeg?

Med 15 års erfaring som leder på TV 2 kan jeg være din ledelsesrådgiver, underviser, oplægsholder, DiSC-facilitator og kommunikationskonsulent

Kurser & workshops

Jeg afholder kurser og workshops, hvor motivation og kommunikation er på dagsordenen- altid med en praksisnær jargon.

Rådgivning & coaching

Jeg rådgiver og giver sparring 1:1 eller i mindre grupper om ledelsesmæssige udfordringer og karriereudvikling.

Oplæg & trivselsforedrag

Jeg holder inspirerende oplæg med et glimt i øjet om motivation, trivsel på  arbejdspladsen og ledelse.

Medie- & pressehåndtering

Jeg rådgiver og står for krisekommunikation,  pressehåndtering og medietræning i en række virksomheder, så de undgår shitstorms.

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92