+45 30 17 30 92 mail@carinabuus.dk

Styrk trivslen med KRAM-modellen

Det er sjovere at gå på arbejde, når alle trives!

”Hvis ikke du kan lide lugten i bageriet, så kan du…”. Sådan en kommentar fra en leder, hører de færreste på landets arbejdspladser længere. Nu er lederens vigtigste opgave at få duften i virksomheden til at være så god, at medarbejderne gerne vil møde op hver dag. Med andre ord skal man hele tiden have øje for trivsel og arbejdsglæde.

Med de kommende ESG-rapporteringer og fokus på MTU bliver fokus på medarbejdertilfredsheden blot større.

Men hvordan styrker man trivslen og sørger for en enorm arbejdsglæde? Carina Buus har udviklet KRAM-modellen, som er et intuitivt værktøj til at styrke trivslen på arbejdspladsen.

K: Kommunikér konstruktivt
Er tonen for hård, eller er der for meget brok i kantinen? Carina Buus sætter fokus på, hvordan man bliver bedre til at kommunikere konstruktivt med hinanden. Det gælder både mellem leder og medarbejder men i høj grad også medarbejderne imellem.

R: Relationer
Nysgerrighed er drivkraften for at skabe stærke relationer på arbejdspladsen, og med en baggrund som journalist er Carina Buus klar til at vise, hvordan en oprigtig nysgerrighed for andre mennesker kan skabe større respekt og tillid mellem medarbejderne.

A: Anerkendelse
Hvornår har du sidst anerkendt en kollega eller medarbejder? De fleste er rigtig gode til at påpege fejl og mangler, men mange af os glemmer at rose kolleger i forbifarten. Og endnu længere er der som regel mellem den konstruktive feedback, hvor man kigger på lærings- og udviklingspunkter. Men hvis vi alle bliver bedre til det, stiger arbejdsglæden.

M: Motivation
Hvornår er du sidst gået hjem fra arbejde med armene oppe over hovedet? Og hvad gør dig glad i dit arbejde? Det er spørgsmål vi sjældent stiller os selv, men hvis vi bliver mere bevidste, kan vi også sørge for, at arbejde mere med det, der driver os, og så vokser trivslen.

Carina Buus holder workshops om KRAM-modellen og hjælper virksomheder med kulturforandringer i forhold til at styrkelse af trivslen. Tøv ikke med at ringe, hvis du har behov for et godt råd til trivslen og arbejdsglæden i din virksomhed.

Jeg havde den store fornøjelse at være med på Workshop i går sammen med nogle af mine dygtige medarbejdere.
Her havde vi oplæg fra Carina Buus hvor vi arbejdede med KRAM-modellen.
Dette gav en masse gode snakke medarbejdere og ledere i mellem og jeg er sikker på at kursen er sat mod øget trivsel i afdelingen.
Jeg ser meget frem til at Carina Buus kommer rundt til alle vores dygtige medarbejdere flere gange i løbet af 2024

Henrik Karmisholt

Serviceleder, Rengøring- og Hospitalsservice, Odense Universitetshospital

“Carina er som kursusleder supergod, inspirerende og dejligt nede på jorden. Og så er hun god til at udfordre en, så man rykker sig lidt i forhold til de nogle gange uhensigtsmæssige måder at gøre tingene på, man opbygger gennem et langt arbejdsliv. Og – det er superfedt, at Carina hele vejen igennem kurset konstant minder en om alle de styrker, man har.”

TIna Løvbom Petersen

Journalist, Socialpædagogerne

Kontakt Carina Buus

Kontakt Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

 

Er du interesseret i at vide, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din virksomhed, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

+45 30 17 30 92
mail@carinabuus.dk

Hvordan arbejder jeg?

Med 15 års erfaring som leder på TV 2 kan jeg være din ledelsesrådgiver, underviser, oplægsholder, DiSC-facilitator og kommunikationskonsulent

Kurser & workshops

Jeg afholder kurser og workshops, hvor motivation og kommunikation er på dagsordenen- altid med en praksisnær jargon.

Rådgivning & coaching

Jeg rådgiver og giver sparring 1:1 eller i mindre grupper om ledelsesmæssige udfordringer og karriereudvikling.

Oplæg & trivselsforedrag

Jeg holder inspirerende oplæg med et glimt i øjet om motivation, trivsel på  arbejdspladsen og ledelse.

Medie- & pressehåndtering

Jeg rådgiver og står for krisekommunikation,  pressehåndtering og medietræning i en række virksomheder, så de undgår shitstorms.

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92