+45 30 17 30 92 mail@carinabuus.dk

Lederudviklingsforløb

Lederskab kræver følgeskab, og når det opstår, er det sjovere for alle at gå på arbejde!

Fagligt fyrtårn, personlig gennemslagskraft, visionær, autentisk…

Kravene til den nye mellemleder er mange, men hvordan forbereder du dine nye mellemledere til opgaven?

Mellemlederne er ekstremt vigtige for virksomheden. Det er dem, der skal sikre, at strategier og visioner bliver ført ud i livet, og det er dem, der som kulturformidlere skal kitte organisationen og lede og motivere medarbejderne i dagligdagen.

I dag har hver femte medarbejder i danske virksomheder planer om at søge væk. Hovedårsagen er dårlige ledere. Hvis du vil sikre, at dine medarbejdere ikke søger væk, og at din virksomhed er attraktiv at søge hen imod, så giv dine mellemledere et udviklingsforløb, så de bliver klædt godt på til den vigtige opgave.

Undervejs bliver mellemlederne skarpere på deres personlige værdier, lederskab og gennemslagskraft. Vi arbejder også med motivation, den vigtige kommunikation, feedback, anerkendende ledelse og styrkebaseret ledelse. Ud fra en række ledelsesdilemmaer arbejder vi også med, hvordan de nye ledere tager lederrollen på sig, så de bliver stærke rollemodeller for medarbejderne.

Jeg er certificeret DiSC-facilitator og bruger gerne DiSC-analyser som værktøj til at give lederne større selvindsigt og forståelse for, hvordan man leder, motiverer og samarbejder med forskellige medarbejdere. Derudover tilbyder jeg også ledelsesbaseret coaching og karrieresparringer.

I 15 år har jeg været leder på TV 2 Danmark. Gennem årene har jeg ledet flere hundrede medarbejdere fra forskellige faggrupper. Netop DiSC har været et effektivt værktøj for mig at bruge til at sætte mig ind i de forskelliges behov og præferencer. Og det er min erfaring fra en af Danmarks mest hektiske mediearbejdspladser, jeg bruger i min undervisning og inspirationsoplæg.

 

Carina har ikke blot øje for, hvad der tiltrækker og fastholder dygtige medarbejdere. Hun forstår også, hvordan vi skal tiltrække og lede de nye generationer.

Anders Find Axelsen

Deputy Head of HR & Communication, Europæiske Rejseforsikring

Carina Buus har flyttet mit fokus på ledelse fra drift hen til strategisk og udviklingsorienteret tænkning med afsæt i de mennesker, vi (sam)arbejder med. Og det har fået mig til at se mig selv som aktiv part i problemløsning og at se selve problemløsningsprocessen som en spændende udfordring – også med hensyn til personlig udvikling.

Cornelius von Tiedemann

Stedfortrædende chefredaktør, Der Nordschleswiger

“Hvis du vil lære dig selv bedre at kende, så kan jeg på det varmeste anbefale et ledelseskursus hos Carina Buus. Kurset har givet mig en helt ny forståelse af mine egne styrker og svagheder – og jeg har tilligemed fået et sæt værdifulde værktøjer, jeg kan bruge i min dag-til-dag kommunikation med både chefer og kollegaer.” 

Andreas Abildgaard

Redaktionssekretær, Magasinet HISTORIE

I foråret 2023 deltog jeg i kurset ”Den nye leder – bliv klædt på til rollen” med Carina Buus som kursusleder. Det tre dage lange kursus gav mig et grundigt indblik i, hvem jeg er som leder, hvortil jeg blev bevidst om mine styrker og svagheder. Ligesom jeg lærte, at nøglen til godt lederskab findes i bevidstheden om, at forskellige personlighedstyper skal ledes forskelligt for at blive motiveret og komme glade på arbejde.

Carina Buus er som kursusleder nærværende, vidende og god til at lære fra sig. Til kurset ”Den nye leder – bliv klædt på til rollen” var der flere gode øvelser, der på en god og relaterbar måde omsatte teori til praksis. Det gjorde det nemt at se, hvordan man kunne bruge den viden, man fik, når man kom tilbage til hverdagen på arbejdspladsen.

Fleur Sativa

Souschef, Sjællandske Medier

Kontakt Carina Buus

Kontakt Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

 

Er du interesseret i at vide, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din virksomhed, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

+45 30 17 30 92
mail@carinabuus.dk

Hvordan arbejder jeg?

Med 15 års erfaring som leder på TV 2 kan jeg være din ledelsesrådgiver, underviser, oplægsholder, DiSC-facilitator og kommunikationskonsulent

Kurser & workshops

Jeg afholder kurser og workshops, hvor motivation og kommunikation er på dagsordenen- altid med en praksisnær jargon.

Rådgivning & coaching

Jeg rådgiver og giver sparring 1:1 eller i mindre grupper om ledelsesmæssige udfordringer og karriereudvikling.

Oplæg & trivselsforedrag

Jeg holder inspirerende oplæg med et glimt i øjet om motivation, trivsel på  arbejdspladsen og ledelse.

Medie- & pressehåndtering

Jeg rådgiver og står for krisekommunikation,  pressehåndtering og medietræning i en række virksomheder, så de undgår shitstorms.

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92