+45 30 17 30 92 mail@carinabuus.dk

Sådan undgår du medierne

Det er sjovere at gå på arbejde, når det kun er de gode historier, der bliver fortalt!

Er din virksomhed på vej ud i en shitstorm, er du nervøs for, at en journalist vil skrive en kritisk artikel om din forretning eller ligger du hvileløs om natten over din virksomheds omdømmerisici? Som virksomhedsejer er man ikke nødvendigvis ekspert i at håndtere pressen eller de fordømmende røster ved tastaturerne. Men det arbejde kan Carina Buus hjælpe dig med.

Pressehåndtering
Carina Buus lægger en strategi for, hvordan pressen skal håndteres, så du kommer gennem mediemøllen så skånsomt som muligt eller helt undgår forsiden. Du bliver guidet fuldstændig igennem, hvad du skal sige og ikke sige, og hvordan du skal tænke alle dine stakeholders ind. Skal du have medietræning inden en tv-optræden, hjælper Carina Buus dig med det, ligesom hun også står for eventuelle pressemeddelelser.

Carina Buus har selv arbejdet som journalist og været redaktør på et af landets største nyhedsmedier, TV 2, i 20 år, og derfor ved hun, hvad journalisternes næste ”træk” er, når de vil afdække sager kritisk. Hun kan derfor om nogen håndtere pressen for dig og rådgive dig i, hvordan du taler din sag bedst muligt – eller taler den helt ihjel!

Ring allerede i dag
Tag gerne fat i Carina Buus, hvis du allerede nu ved, at du kan få brug for hjælp – for jo hurtigere hun bliver sat ind i historien, og jo bedre hun kender virksomheden – jo hurtigere og bedre kan hun også hjælpe netop dig.

 

Kontakt Carina Buus

Kontakt Carina Buus

Mennesker og udvikling gør arbejdsdagen sjovere!

 

Er du interesseret i at vide, hvad jeg kan tilbyde netop dig og din virksomhed, så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

+45 30 17 30 92
mail@carinabuus.dk

Hvordan arbejder jeg?

Med 15 års erfaring som leder på TV 2 kan jeg være din ledelsesrådgiver, underviser, oplægsholder, DiSC-facilitator og kommunikationskonsulent

Kurser & workshops

Jeg afholder kurser og workshops, hvor motivation og kommunikation er på dagsordenen- altid med en praksisnær jargon.

Rådgivning & coaching

Jeg rådgiver og giver sparring 1:1 eller i mindre grupper om ledelsesmæssige udfordringer og karriereudvikling.

Oplæg & trivselsforedrag

Jeg holder inspirerende oplæg med et glimt i øjet om motivation, trivsel på  arbejdspladsen og ledelse.

Medie- & pressehåndtering

Jeg rådgiver og står for krisekommunikation,  pressehåndtering og medietræning i en række virksomheder, så de undgår shitstorms.

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92

Kontakt: Carina Buus

+45 30 17 30 92